pirnten printen
Goda nyheter, Tastecelebration
Lämna en kommentar

Imorgon börjar äntligen Matrundan!

Matrundan är den perfekta helgen (10-13 maj) för alla foodisar som vill se, prova och smaka av all slags mat på Österlen med omnejd. 40 matproducenter och kreatörer öppnar upp sina dörrar och ger chansen att nosa upp nya matäventyr!

Naturligtvis hänger vi på Tastecelebration Residence med på en massa kul hela helgen!

Jag ger minikurs i hur man får till bästa matbilden på Instagram och dessutom kan du ta med din egna vackraste kaka eller tårta så förevigar jag tårtan åt dig i en stylad setting. Läs mer om det nedan och anmäl dig gärna i förväg om du vill delta via info@tastecelebration.com

  • Vår fotoutställning Hungrig! är självklart öppen och garanterar ett sug efter mer.
  • Kaffebaren är öppen tillsammans med vår uteservering (jo, solen ska skina så det så) och restaurangen likså.
    Njut av härliga tårtor och gott baristakaffe, lunchmackor, plocktallrik eller vår spännande och gröna femrättersmeny. Nyfiken på vår meny? Läs den här (klicka).
  • Eller kombinera allt med en övernattning i våra härliga hotellrum!Puh, vilken helg det kommer att bli. En massssssssssa foodisar tillsammans, galet kul!

Vi har öppet torsdag-söndag 10-13 maj 11.00-21.00.
Boka bord? Ring 0708-153955 eller skicka ett mail till info@tastecelebration.com

Välkomna till Tastecelebration Residence!
Vi finns i gamla Jägmästarbostaden 101 utanför Andrarum, ca 9 km från Brösarp. Behöver du en vägbeskrivning? Klicka här!

Bästa matbilden på Instagram!

Tors. 10/5 kl 13.30-14.30, 
Fre. 11/5, kl 11.00-12.00, 
Lör. 12/5 kl 11.00-12.00
Sön 13/5 13.00-14.00

Tips, ticks och praktiska övningar med din egna mobiltelefon på plats. Efter en kort genomgång skrider vi till verket och arbetar med redan förberedda rätter för att kunna koncentrera oss på att få till bästa matfotot. Minikursen ges av matbloggaren Isabel Brummer.

Obs! Du behöver ha en egen smartphone och ett installerat Instagram-konto för att kunna delta. Kursen tar ca 1 timme.
Kostnad 50 kr per person/bakverk. Detta kan du sedan delbetala med vid en beställning i vår kaffebar/restaurang. Föranmäl gärna till info@tastecelebration.com

Ditt vackraste bakverk på bild!

Tors. 10/5 kl 11.00-13.00
Fre. 11/5, kl 12.30-14.30
Lör. 12/5 kl 12.30-14.30
Sön 13/5 11.00-13.00

Ta med dina vackraste kakor eller finaste tårta och föreviga den på bild. Tillsammans väljer vi ut vilken styling som passar till just din tårta eller kaka och därefter förevigas det på bild. Bilden skickar vi till dig via mail efteråt.
Tips: undvik tårtor med grädde eller liknande då det kan börja rinna/smälta i väntan på din tur.
Om du har ett större bakverk, tänk på att lägga det på ett bakplåtspapper eller liknande så att vi kan flytta på den utan att ge tumavtryck. Per bakverk tar det ca 30 minuter.

Kostnad 50 kr per person/bakverk. Detta kan du sedan delbetala med vid en beställning i vår kaffebar/restaurang. Föranmäl gärna till info@tastecelebration.com

Tastecelebration Residence är vår offline-meetingpoint till bloggen. Här kan du njuta härlig mat, en vidunderlig utsikt, gott kaffe, läsa ett par kokböcker för att få ännu mer inspiration och till sist stupa i våra sköna hotellsängar innan det är dags för nya matäventyr!

Läs hela programmet för Matrundan här!

Filed under: Goda nyheter, Tastecelebration

av

Sharing the passion for food!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.