pirnten printen
Tastecelebration
kommentarer 13

Välkommen!

Hallå där!
Så härligt att du är här med mig i mitt virtuella kök!
Mitt namn är Isabel, bor i Nederländerna men kommer ursprungligen från Sverige. Jag är helt galen i mat; Jag läser, tänker, drömmer, pratar, lagar mat och äter mat dygnet runt!Smak fascinerar mig oerhört. En viss smak kan ta dig tillbaka i gamla minnen, gör dig glad, ledsen eller bara få dig att njuta av livet lite mer.
Lokalt, biologiskt, mat i säsong, raw food, vegan, paleo eller med mindre kolhydrater och mer fett (LCHF); ja, jag älskar allt. Men mest av allt älskar jag smak! Mat handlar just om smak och erfarenheter. Den kan delas och utforskas. Jag letar efter smaker från hela världen och vad underbart kul att jag får dela resan med er!

Min matfilosofi är mycket enkel:
– Maten ska vara god och spännande
– Det ska helst vara hälsosamt för mig liksom för hela livsmedelskedjan
– Det ska helst vara i säsong för där du hängt upp din hatt just i detta ögonblick
– Med en nyfikenhet tittar jag både bakåt och framåt bland såväl ingredienser som tillagningsmetoder
– Mat för samman människor

Av en ren tillfällighet samlas allt i en kombination av LCHF, Paleo och raw food för mig. De är inte några dieter, de är ett sätt att leva. Vad det hela egentligen handlar om är att gå tillbaka till ursprunget. Att äta maten som vi gjorde tidigare; utan konserveringsmedel, färgämnen och E-nummer. Att bara äta mat i sin ursprungliga form.

Jag hoppas att du är, precis som jag, ivrig att ta reda på mer om god mat. Låt oss träffas i köket snart igen!
Isabel

Alla bilder tagna av mig om inget annat anges.

Filed under: Tastecelebration

av

Sharing the passion for food!

13 Kommentare

  1. Thank you very muchFittiservegroup, that is exactly how i want it to be be so your comment makes me very happy!

  2. Thanks for visiting my blog. I love food. What I love most of all is being able to use our homegrown produce. Your blog has a lovely feel to it.

    • Thank you, so great and inspiring with more foodies! I just wished I had any homegrown products to use but living in the city makes it rather impossible, I just have to do with the biological market here… Lucky you!

    • Thank you, how very kind of you! I just have to try out your Dates Tamarind Chutney soon, sounds fab!

  3. Let me know how it turned out. You can use it as a dip with Spring rolls or many other finger food.

  4. Pingback:Comfort food: Filled pancakes for lunch, dinner or breakfast | GeorgetownJesse

  5. Thank you for the likes. You have some delicious recipes on your blog – will have to try the fish cakes one day.

    • Hi Louise, thank you! Great to see that we are more Scandinavian people in the world ”preaching” low carb and lchf. Is it big in UK yet? Here in the Netherlands the movement is rather slow still unfortunately… But thats our chance right? ;0)
      I have to find a moment for your Lamb Curry with Coconut Milk, it sound sooo good!

      • It is slowly gaining momentum over here but it usually the more hardcore keto version of lchf. I prefer the lots of vegetables lchf version. Paleo is becoming very popular though which is definitely a big plus. Yes, let’s spread the word 😄

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *