pirnten printen
Jobba med mig?
Lämna en kommentar

Matfotografi och matstyling

foodstyling_Isabel_Brummer

Med mina matbilder vill jag göra dig hungrig! Bilden ska förmedla en omedelbar känsla och ett sug att genast springa in i köket för att laga den. För att detta ska ske, behöver matlagning, styling och fotografering passa ihop.

Jag arbetar gärna med styling och fotografering för kokboksförfattare, utgivare av böcker och tidskrifter och andra uppdragsgivare.
Vi börjar alltid med att diskutera behov och förväntningar och sen sätter jag igång.

För matstyling har jag en mängd rekvisita som sträcker sig från art deco-servis till nyproducerat från Ikea och de mesta däremellan. Skulle du föredra det, kan jag även arbeta med ett speciellt porslin eller material som ni valt ut.

Filed under: Jobba med mig?

av

Sharing the passion for food!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.