pirnten printen
What's cooking?
kommentarer 2

Gästbloggare på De Hippe Vegetariër

hippe-vegetarier

Med start i förra veckan och 4 veckor framåt kommer jag att vara gästbloggare på De Hippe Vegetariër. Under dessa veckor kommer jag att presentera svensk mat på mitt sätt. Allt vegetariskt och naturligtvis med en otvivelaktig känsla av Sverige. Lite nytt, lite remake av en svensk klassiker och lite sött till fikan…

De hippe vegetariër är både en blogg och en bok med samma namn. Isabel Boerdam, grundare av den populära holländska bloggen, är en passionerad vegetarian sedan unga år. Hon driver bloggen sedan 2013 och har sedan dess lyckats driva upp ett stort intresse för grön mat här i Nederländerna.

Boken De Hippe Vegetariër

Tidigare i år släpptes boken De Hippe Vegetariër (översatt Den hippa vegetarianen). En bok fylld med bra grundrecept som tillsammans med massor av varianter ger en bred startguide till den trendiga vegetarianen med ett liv i sus och dus men som fortfarande vill äta hälsosamt och gott.

Länkar till gästinläggen

28 juni
I min första blogg (första veckan var en introduktion av mig själv) introducerar jag svensk mat och trender på bloggen De Hippe Vegetarier (på holländska). Klicka här för att komma till mitt inlägg!

5 juli
Om vår svenska fika-tradition och glutenfria nötkakor, klicka här för att komma till mitt inlägg!

12 juli
En vegansk remake av klassiskt dill-”kött” (fast med palsternacka)/ Blev kanongott! Klicka här för att komma till mitt inlägg!

19 juli
Med svenska smaker i min blomkålsrisotto med grillade gröna sparrisar, klicka här för att komma till mitt inlägg!

Filed under: What's cooking?

av

Sharing the passion for food!

2 Kommentare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.