
Matlagningskurs Nyfiken vegan; grunderna och användbara utsvävningar
17
feb

Om man vill dra ner på eller kanske helt ta bort mjölkprodukter, ägg och gluten ur sin kost kan det väcka många frågor. Kom på kurs och lär dig mer!
Hur får jag till en ny repertoar av gröna, goda, snabba recept att använda i min vardag?
Hur får jag till olika texturer och smaker min nya gröna mat?
Vad kan jag ersätta mina gamla vanliga “räddare i nöden”-rätter och ingredienser med?
I den här workshopen tittar vi både på användbara grunder att använda dagligdags och går vidare och skapar en massa god, säsongsbaserad mat för såväl vardag som fest!
Recepten får du naturligtvis med dig efteråt så att du kan upprepa dina succéer hemmavid!
Kursen passar alla och inspiration finns att hämta vare sig du är nybörjare eller tvättäkta foodie!Kurserna hålls i vårt restaurangkök på Tastecelebration Residence i Andrarum.
Pris
Varje kurs kostar 900 kr per person inkl gemensam måltid och alkoholfri dryck. Ev. vin eller öl köper du till på plats.
Kombinera matlagning med söta drömmar i dubbelrum med frukost och få 250 kr rabatt!
Kursen genomförs naturligt glutenfri. Har du en annan allergi som vi bör veta om? Snälla berätta det redan vid bokningen så att vi kan tänka ut bra recept som passar!
Ja, självklart. Jag vill!
Anmäl dig genom att skicka ditt namn, telefonnummer och mailadress och vilken kurs du vill gå på i ett mail till info@tastecelebration.com