Matlagningskurs Nyfiken vegan; grunderna och användbara utsvävningar
Anmäl dig här02
mrt
Om man vill dra ner på eller kanske helt ta bort mjölkprodukter, ägg och gluten ur sin kost kan det väcka många frågor. Kom på kurs och lär dig mer!
Hur får jag till en ny repertoar av gröna, goda, snabba recept att använda i min vardag?
Hur får jag till olika texturer och smaker min nya gröna mat?
Vad kan jag ersätta mina gamla vanliga “räddare i nöden”-rätter och ingredienser med?
I den här workshopen tittar vi både på användbara grunder och ingredienser att använda hemmavid. Sen går vi vidare och skapar en massa god, säsongsbaserad mat för såväl vardag som fest!
Efter avslutad kurs, dukar vi upp allt på ett gemensamt långbord och njuter av era kreationer.
Recepten får du naturligtvis med dig efteråt så att du kan upprepa dina succéer i ditt eget kök.
Kursen passar alla och inspiration finns att hämta vare sig du är nybörjare eller tvättäkta foodie! Kom ensam eller med vänner. Det fina med att laga mat tillsammans är att man alltid hittar nya vänner medan såsen puttrar och grönsakerna hackas.
Kurserna hålls i vårt restaurangkök på Tastecelebration Residence i Andrarum. För att behålla den personliga touchen, har vi satt en maxantal på 12 personer per kurs.
Pris
Varje kurs kostar 900 kr per person inkl gemensam måltid och vatten. Ev. baristakaffe, vin eller öl köper du till på plats.
Kombinera matlagning med söta drömmar och frukost för 1400 kr per person (pris för del i dubbelrum).
Kursen genomförs naturligt fri från ägg, laktos, kött, fisk och gluten. Har du en annan allergi som vi bör veta om? Berätta det redan vid bokningen så att vi kan tänka ut bra recept som passar!
Ja, självklart. Jag vill!
Anmäl dig genom att skicka ditt namn, telefonnummer och mailadress och vilken kurs du vill gå på i ett mail till info@tastecelebration.com
Har du andra frågor eller vill boka en privat workshop med familj, vänner eller ditt företag? Ring mig på 0708-153955 så syr vi ihop något!