Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Lämna en kommentar

Matlagningskurs: En grön husman

Anmäl dig här

01

feb

Pyttipanna_med_picklad_rodkal_och_hommus_2

Visst finns det en hel skatt i den svenska husmanskosten? Klart den kan göras om till gröna klassiker! Kom på kurs och lär dig mer!

Till den här kursen har jag dykt ner i husmoderns kokböcker och drömt mig bort till svunna tider.  Tänk dig kåldolmar och gräddiga såser, gratänger och gottebullar, pytt och något rökt. Nåt långkok och naturligtvis får alla svenska kryddor ta sin rättmätiga plats. Vad vore vi utan dill, persilja, pepparrot och kryddpeppar för att bara nämna några älsklingar…

Recepten görs med vanliga råvaror och baseras på en massa grönt och naturliga proteinkällor. Inget processat halvfabrikat får komma in i mitt kök😉

Naturligtvis dukar vi upp alla härligheter vid slutet av kursen så att ni kan njuta av er goda mat tillsammans!
Recepten får du med dig så att du kan upprepa dina succéer hemmavid.

Praktisk information
Kursen passar alla och inspiration finns att hämta vare sig du är nybörjare eller tvättäkta foodie! Kom ensam eller med vänner. Det fina med att laga mat tillsammans är att man alltid hittar nya vänner medan såsen puttrar och grönsakerna hackas.
Kurserna hålls i vårt restaurangkök på Tastecelebration Residence i Andrarum, ca 9 km från Brösarp.
För att behålla den personliga touchen, har jag satt en maxantal på 10 personer per kurs.

Pris
Varje kurs kostar 1200 kr per person inkl gemensam middag. Kursen är 4,5 timmar och avslutas med en härlig middag av er hemgjorda mat efteråt.
Ev. baristakaffe, vin, bubbel eller öl köper du till på plats.

Kombinera matlagning med söta drömmar på vårt gårdshotell och frukost för 1725 kr per person (pris för del i dubbelrum).
Kursen genomförs naturligt fri från ägg, laktos, kött, fisk och gluten. Har du en annan allergi som jag bör veta i förväg? Berätta det redan vid bokningen så att vi kan tänka ut bra recept som passar!

Ja, självklart. Jag vill!
Anmäl dig genom att skicka ditt namn, telefonnummer och mailadress och vilken kurs du vill gå på i ett mail till info@tastecelebration.com

Har du varit med på en kurs här tidigare? Så kul! Uppge det gärna när du anmäler dig. Detta är en ny kurs än den tidigare kursen ”Nyfiken vegan” med nya recept (även om några klassiker kan förekomma om än i ett annat sammanhang).

Har du andra frågor eller vill boka en privat workshop med familj, vänner eller ditt företag? Ring mig på 0708-153955 så syr vi ihop något!

Detaljer

Datum:
1 februari 2020
Tid:
15:00 - 19:30
Pris:
1200 sek
Evenemang Taggar:
, , ,
Webbplats:
www.tastecelebrationresidence.se

Arrangör

Tastecelebration Residence
Telefon:
0708-153955
E-post:
info@tastecelebration.com
Webbplats:
www.tastecelebrationresidence.se

Plats

Tastecelebration Residence
Jägmästarbostaden 101
Andrarum, Brösarp 27357 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0708-153955
Webbplats:
www.tastecelebrationresidence.se
Anmäl dig här

%d bloggare gillar detta: