Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Lämna en kommentar

Företags-special: Ta ditt bästa matfoto!

Anmäl dig här

07

feb

Hej företagare, har du också börjat inse vikten av bra bilder för dina olika sociala kanaler? Kom på en introduktionskurs i ljus, foodstyling och bearbetning för att kunna ta bilden med stort B!

Vi diskuterar bilder och analyserar, pratar ljus och vinklar och varför man egentligen ska ta en bild. Vi går också igenom vad man ska tänka på vid publicering av bilder online.
Du får instruktioner och tips och sedan omsätter vi teorin direkt till praktik. Learning by doing är min melodi! Tallrikar, bestick, dukar och mat finns på plats. Det är bara du som fotograf som saknas!

Efter avslutad workshop får du med dig en lathund att ha nära dig nästa du ska få till det där finfina fotot för just ditt företag.

Fokus ligger på matfotografi i denna kursen men kan även översättas till andra situationer där en företagare behöver foton.

I kursen ingår en enklare lunch med dryck.

OBS!
För att kunna vara med på denna workshop krävs det att du har en smartphone med bra kamera alternativt en digital kamera med dig. Ett stativ och ett extra batteri är också behändigt att ha.
Kursen kommer inte att gå in djupare på tekniska detaljer eller funktioner på din kamera eller telefon. Det är därför bra om du har en liten aning om eller instruktionsboken med dig för att kunna söka upp sådant.

Pris
Varje kurs kostar 1125 kr ink moms per person inkl en enklare lunch.
Kombinera kursen med söta drömmar i dubbelrum med frukost och få 250 kr rabatt!

Ja, självklart. Jag vill!
Anmäl dig genom att skicka ditt namn, telefonnummer och mailadress och vilken kurs du vill gå på i ett mail till info@tastecelebration.com

Detaljer

Datum:
7 februari 2019
Tid:
11:00 - 15:00
Pris:
SEK 1125
Evenemang Taggar:
, ,
Webbplats:
https://www.tastecelebrationresidence.se/whats-cooking/

Arrangör

Tastecelebration Residence
Telefon:
0708-153955
E-post:
info@tastecelebration.com
Webbplats:
www.tastecelebrationresidence.se
Anmäl dig här

%d bloggare gillar detta: