tastecelebration.se
Wrap med två sorters kål och omelett - Tastecelebration
För några dagar sen på vår biologiska marknad här i Haarlem, gick jag bärsärkagång på all kål som låg där! Jag köpte fyra olika sorters kål; spetskål, kinesisk kål, Cavalo nero (svartkål)och den ack så populära grönkålen. Så nu äter jag kål ungefär tre gånger per dag: 0) Tja, jag klagar inte! En nytt inlägg kommer om de olika kålsorterna och deras egenskaper är publicerat under rubriken Smakkompisar. Men nu till min trevliga lunch idag. För att göra wrappen använde jag en färdig Paleo-wrap (Julian bakery) gjord av kokoskött från min favorit rawfood-butik Unlimitedhealth.nl. Om du inte kan hitta wrap att köpa, använd omeletten som wrap istället. Lika gott men lite mindre krispigt. Kanske kan man isåfall lägga till lite rostade valnötter eller pekannötter till fyllningen och på så sätt få till lite krisp? Låt oss sätta igång! En wrap för 1 person Ingredienser för omelett 1 ägg 2 tsk Cavalo nero pesto (klicka på länken för tidigare recept) En skvätt vatten Salt och peppar Kokosolja / smör / ghee att steka i Ingredienser för fyllningen …