pirnten printen
What's cooking?
Lämna en kommentar

Workshop Good food i skördetid

Isabel_Brummer_tastecelebration_003_Foto_Maggie_Strand

Vill du lära dig mer om spännande, grön mat i säsong? Utan gluten, laktos och raffinerat socker men framförallt ruskigt gott?
Anmäl dig då till en rolig matlagningskurs med tokgod mat: workshop Good food i skördetid!

September och Österlen, en förtrollande kombination. Kullarna som badar i en svag septembersol, ljumma vindar, lugnet och de stubbade fälten med en doft av skördat grönt. En föraning om en annalkande höst som ännu inte är välkommen in. Nej, först ska vi njuta av de dignande träden, buskarna och grönsakslanden.

Yellow_courgette
Workshop Good food i skördetid

I de olika kurserna njuter och använder vi oss av alla de goda grönsaker och frukt som säsongen erbjuder. Vi kombinerar det med smaker från hela världen, lägger till oväntade ingredienser och djupdyker i fantastisk, vegetarisk mat.

Lördag 24 september kl 16-20, Tema: Mogen middag med smaker från nu
Söndag 25 september kl 10.30-14.30, Tema: Höstbrunch med fin avslutning

Kursen passar alla och inspiration finns att hämta vare sig du är nybörjare eller tvättäkta foodie!

Kurserna hålls på Jägmästarbostället Bed Yoga & Breakfast i Andrarum, Christinehof. Mitt i ljuvliga Österlen♥

Pris
Varje kurs kostar 800 kr inkl gemensam måltid och alkoholfri dryck. Ev. annan dryck tar ni med själva. Välj om du vill delta en eller två dagar.
Dröm söta drömmar med rabatt: båda kurserna inklusive övernattning del i dubbelrum och frukost, paketpris 1950 kr.

Ja, självklart. jag vill!
Anmäl dig genom att skicka ett mail till info@jagmastarbostallet.se eller ring 070-358 5151.

Tips! Kombinera din vistelse med Kiviks äppelmarknad som infaller under samma helg.

Välkommen till min workshop Good food i skördetid!

Fikonsmoothie

Filed under: What's cooking?

av

Sharing the passion for food!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *