pirnten printen
Tastecelebration
kommentarer 13

Välkommen!

Hallå där!
Så härligt att du är här med mig i mitt virtuella kök!
Mitt namn är Isabel, bor i Nederländerna men kommer ursprungligen från Sverige. Jag är helt galen i mat; Jag läser, tänker, drömmer, pratar, lagar mat och äter mat dygnet runt!Smak fascinerar mig oerhört. En viss smak kan ta dig tillbaka i gamla minnen, gör dig glad, ledsen eller bara få dig att njuta av livet lite mer.
Lokalt, biologiskt, mat i säsong, raw food, vegan, paleo eller med mindre kolhydrater och mer fett; ja, jag älskar allt. Men mest av allt älskar jag smak! Mat handlar just om smak och erfarenheter. Den kan delas och utforskas. Jag letar efter smaker från hela världen och vad underbart kul att jag får dela resan med er!

Min matfilosofi är mycket enkel:
– Maten ska vara god och spännande
– Det ska helst vara hälsosamt för mig liksom för hela livsmedelskedjan
– Det ska helst vara i säsong för där du hängt upp din hatt just i detta ögonblick
– Med en nyfikenhet tittar jag både bakåt och framåt bland såväl ingredienser som tillagningsmetoder
– Mat för samman människor, såväl online som offline och i det verkliga livet. Oavsett var du är i livet, i landet och i världen
– Njut av maten!

Jag hoppas att du är, precis som jag, ivrig att ta reda på mer om god mat. Låt oss träffas i köket snart igen!
Isabel

Alla bilder tagna av mig om inget annat anges.

Filed under: Tastecelebration

av

Sharing the passion for food!

13 Kommentare

  1. Pingback:Comfort food: Filled pancakes for lunch, dinner or breakfast | GeorgetownJesse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.