tastecelebration.se
Veganska biffar med aubergine och tzatziki - Tastecelebration
Jag är så nöjd med detta receptet! Det smakar riktigt gott, det ser fräsch ut, det är 100% vegan och har lite roliga inslag för alla foodies med någon slags längtan att använda ingredienser på ett nytt sätt kanske.Först av allt, cashewkrämen. Det är inte min uppfinning alls tyvärr haha! Cashewkräm har använts i åratal av veganer över hela världen, men det är nytt för mig. Och du vet känslan av att ha en uppenbarelse? Detta är ett sånt ögonblick. Varför i hela friden har jag inte provat det här tidigare? En så mjuk smak, krämig substans och lätt att kombinera med så många olika smaker. Jag ser så många möjligheter! För just den här gången, bestämde jag mig för att testa en härlig vitlöksdoftande tzatziki. Krämen fungerar perfekt ihop med mina små biffar gjorda av aubergine och krispiga solrosfrön. För detta tillfälle la jag bara till en rejaäl kulle av färska, gröna blad. För en mer mättande middagsalternativ, skulle man kunna lägga till ett blomkålsmos eller kanske några bönor i en god dressing istället. …