Tastecelebration, What's cooking?

Tävla med ditt bästa matfoto!

skriven av Isabel

Jag älskar bra matfoto och det gör den underbara tidningen Vegourmet också. Det gör säkert du med och nu kan du få ditt bästa matfotografi utställt på vår stora fotoutställning!

Till våren, närmare bestämt den 30 mars 2018 öppnar vi Tastecelebration Residence i Andrarum på Österlen. Tastecelebration Residence blir en förlängning av min blogg. Här kan foodisar se, lukta, smaka och njuta av god mat i form av utställningar, matlagning- och fotokurser, kokboksbibliotek, gårdshotell, restaurang och kafé. Nördigt mycket mat på korsen och tvären alltså!

Förutom öppningen av Tastecelebration Residence, firar Vegourmet sin relaunch av deras magasin och sammanfattar även tre år av fantastiskt matfoto. Det här gör vi tillsammans i den stora fotoutställningen Hungrig!
Om du är en bra matfotograf har du nu en fantastisk chans att få visa din bästa bild på utställningen! Dessutom kan du vinna helt otroligt fina kökspriser. Vill du vara med?

Fotoutställningen Hungrig! är ett samarbete mellan Vegourmet och Tastecelebration. Utställningen öppnar den 30 mars och går att besöka tills den 31 augusti 2018.  Tävlingsbidragen måste vara inne före 29 februari.

1A PRIS

2A PRIS

3E PRIS

TÄVLINGSREGLER

Tävlingen genomförs i samarbete med Le Creuset, Bagaren och kocken, Bonnier fakta och Microplane.