tastecelebration.se
Fylld portobello med getost (tips för en godare helgmiddag) - Tastecelebration
När man äter mindre kolhydrater, får man ibland tänka till lite extra för att hitta alternativ till den normala tillbehören som man brukade äta (potatis, pasta och ris). För att övertyga min make om fördelarna med att skära ner kolhydrater, måste jag vara ännu mer uppfinningsrik. Detta recept kom till på en sån dag. Vi behövde något ytterligare tillbehör till vår goda middag på en lördag. Men som alltid, det fungerar för vilken dag som helst. Ruskigt gott! Det är inte svårt att göra och om du vill, kan du även förbereda t.o.m. steg 7 i receptet. Bevara den i kylskåp och sätt formen i den varma ugnen när tiden är inne. Perfekt när du behöver ta hand om gäster också. Låt oss sätta igång! 2 personer 180º C Ingredienser 2 tsk smör 3 portabello (ca 120 gr vardera) 1 stor bananchalottenlök (60 gr) 1 vitlöksklyfta 15 gr krus eller bladpersilja 120 gr getost Färskmalen svartpeppar Hur gör jag? 1. Sätt ugnen på 180 C. 2. Rengör portabellon. Ta två av de tre portobellosarna och skär försiktigt …