FöLJ! X

Follow my blog and get al tasty recipes in your inbox!

  • NL
  • ENG
  • SWE
  • Hem
  • Recept
  • Smakkompisar
  • Smakliga kokböcker
  • Om mig
  • Jobba med mig?
  • What’s cooking?
  • Kalender

Tastecelebration

Sharing the passion for food!

Menu
  • Hem
  • Recept
  • Smakkompisar
  • Smakliga kokböcker
  • Om mig
    • Jobba med mig?
    • What’s cooking?
    • Kalender
Close Menu
Besök Tastecelebration Residence, vår plats i Sverige

Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Dela detta:

  • Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för att e-posta detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för att dela på Reddit (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för att dela på Pocket (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för att dela på Tumblr (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)
  • Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)

Subscribe to Blog via Email

Fyll i din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Kategorier

sök


senaste inlägg

Tepache – bubblig ananasdrink gjord på skal!

Till nyår gjorde jag en dessert med karamelliserad ananas och hemgjord glass och funderade om man kunde göra något läs mer...

av Isabel
kommentarer 0

Päronmuffins med vit choklad och pekannötter

Så blev det plötsligt höst, frostvarning och de sista päronen togs in från vår päronspaljé. Hög tid att göra läs mer...

av Isabel
kommentarer 3

Ramslökspesto med ugnsbakade morötter och rödlök

Just nu växer ramslöken så det knakar. Just nu skiner en härlig vårsol över vackra Österlen. Just nu känns läs mer...

av Isabel
kommentarer 0

Chokladpaj, apelsinkräm och julbordsinspiration

Till mitt gröna julbord på restaurangen komponerade jag denna juliga chokladpaj för några veckor sedan. Det är nog the läs mer...

av Isabel
kommentarer 0

Enkel rabarberkaka med körvelsocker

Har ni hört uttrycket att ”det som växer samtidigt, även smakmässigt brukar passa ihop”. Lite spännande tankegång tycker jag. läs mer...

av Isabel
kommentarer 2

Simple av Ottolenghi och härligt potatismos med örter

För några månader sedan kom den senaste boken ut skriven av en av mina absolut favvokockar - Yotam Ottolenghi. läs mer...

av Isabel
kommentarer 0

Saffran- och russinmuffins

För några veckor sedan behövde vi en lite mjuk kaka till en dessert vi serverade på restaurangen. Då hittade läs mer...

av admin
kommentarer 2

Chokladpaj med lingon och röd linsbotten

Höst och skymningsljus. Gemensamma söndagsmiddagar med tända ljus. Och naturligtvis choklad! Första inlägget efter sommarens bråda dagar blir en läs mer...

av Isabel
kommentar 1

Tre månader med Tastecelebration Residence!

Vi sitter på vår veranda i den ljumma sommarkvällen. Filt över knäna och hett myntate i glaset. Stjärnorna blinkar läs mer...

av Isabel
kommentarer 3
Chokladbollar_Mia_Öhrn

Chokladbollar + recept på chokladbollar med vit choklad och citron

För ett tag sedan kom den färglada boken Chokladbollar av Mia Öhrn. Idag blir det recension och chokladbollar med läs mer...

av Isabel
kommentarer 0
Mer
Integritet och cookies: Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du deras användning.
Om du vill veta mer, inklusive hur du kontrollerar cookies, se: Cookie-policy

Instagram

tastecelebration

ISABEL ♥ FOOD
New post on the blog; I make Mexican fermented Tep New post on the blog; I make Mexican fermented Tepache. A bubbling drink made from the peel from the pineapple. So much fun to do and super easy! Check out the recipe on the blog (available in English, Swedish and Dutch). Link in the profile. Cheers! 
#tepache #fermenteddrinks #pineapple #ananas #fermenteramera #fermentering #veganrecipes
The biggest cafe in Holland at this very moment: D The biggest cafe in Holland at this very moment: De vrienden van Amstel! 
Looking online with friends and family and another 1,5 million people. The power of music brings us together. Great! And sooooo longing for a normal life again. And for a ordinary bar evening in Haarlem, the Netherlands 💚💚💚 When oh when will it happen again? 
#myheartlivesinhollandforever #vriendenvanamstellive #givememylifeback #fuckcorona
My first espresso outside this year❤️❤️❤ My first espresso outside this year❤️❤️❤️ It’s so beautiful here with the snow and sun! 
#myespresso #myperfectview #minutsikt #tastecelebrationresidence
When I’m trying to get back on the path... Raw f When I’m trying to get back on the path... Raw food for breakfast! A number of years ago, I did “an experiment” and lived on 95% raw food for two years. It tasted great and I loved it until I suddenly felt I longed for warm food again. I learned so much from it though! 
So today an old favorite breakfast with mixed apple, kiwi and celery topped with seeds and raw cacao nibs. Happy me❤️
#rawfoodrecipes #rawfood #rawfoodbreakfast #mykindofbreakfast
I blame it it on that I need to practice for comin I blame it it on that I need to practice for coming season😉 Practice in making I mean👍 It’s also rather nice having that kind of job.... Cause without guests I have to drink it myself as well. Oh well. It’s a hard job isn’t it😅
Drink Saint Clement's made from fresh blood orange- and lemon juice and alcohol free gin. Topped with tonic water from Skånska spritfabriken and lots of ice under of course. 
#stclement #alcoholfreecoctail #alkoholfricocktail #skånskaspritfabriken #cedersclassic #alkoholfrigin
I realized that I had bought 15 red peppers for so I realized that I had bought 15 red peppers for some good reason that I couldn’t remember anymore 😂 Time to do something with them! Now I have pickled red peppers in dille and fennel in my refrigerator for happy days to come! 💚💚💚 I have a feeling they will work perfectly with my almond cream cheese later....
#myjobistocook #veganchef #inlagdapaprikor #pickladepaprikor #pickledredpeppers #eatyourveggies #tahandommaten
Hello first Monday in a new year! Today we get up Hello first Monday in a new year! Today we get up slightly earlier then the past weeks... The office is cleaned up, bookkeeping almost done and fresh plans ahead. 
A toasted sourdough sandwich with old fashioned Tartex herb pâté (haven’t had that since 30 years... but oh it’s so good!) and pickled cucumbers will do just perfectly with my espresso. 
And a very thankful thought; my hip surgery is the BEST thing I’ve done! Even though I’m still in recovery it’s a lifetime difference. I didn’t know anymore that you that you could live without pain... Now I know🙏🙏🙏
Good morning folks! 
#tartex #mondaymorning #måndagmorgon #nyttårnyvardag #sourdoughbread #veganbreakfast #veganskfrukost
So bookkeeping is not one of my best hobbies... bu So bookkeeping is not one of my best hobbies... but food chemistry is one of my favorites! The past days I’ve been busy with cured food. Very interesting for a food nerd😉 Of course I have made classic cured salmon earlier with sugar, salt and dille but right now I’m interested in what it can bring for different veggies. To start off I tried with two different products; biodynamic egg yolk and avocado. I wanted to compare two different fat vegetarian products and see what happened. 
After 4 days completely covered in an even mix of sugar and salt in two different containers, I gently washed them and dried them for 3 hours on 70 degrees. You can see in the pictures after the curing and then after the drying. 
The avocado got slightly too salt but very easy to cut and almost a bit meaty in the texture. I think it would be fun to smoke it slightly. 🤗
The egg yolks are dry and easy to cut or even preferably to grind fine. They have an intense
 taste of umami and reminiscences of caviar. Yes, I understand you can wonder why I did egg yolk when always cooking vegan but sometimes you have to be able compare. 
The most interesting difference was how the salt-sugar reacted. The one with the egg yolk got dry and cracked and the one with the avocado got almost like a salt syrup. Sticky and soft. How interesting! How come? Is it because of the oil from the avocado? Or something else?
Yes. I’m a food nerd that loves experimenting... 😂
#foodexperiment #curedvegetables #gravadegrönsaker #gravadäggula #foodnerd #matgalning
Did you already start “the new healthy you” or Did you already start “the new healthy you” or are you waiting til Monday like the rest of us? 😉
If so, I have a nice dessert for you! I have already made it twice since Christmas... Of course because I had to try out the recipe that it really worked 😅
Anyway, I started with this when I wanted to do something with my Christmas tree... Meet my dessert with caramelized pineapple with rosemary, crunchy baked Christmas bread with marzipan and homemade vanilla ice cream topped with Christmas tree oil and caramelized orange peel. 
What I really enjoyed with making this dessert (part from sharing it with friends) was that I could make use of great ingredients; needles from the Christmas tree, reusing a dry fruitcake and give it a new tasty life and I even have made use of the peel from the pineapple in another recipe (coming soon) and orange peel! Love to play with food🤗
#eatyourchristmastree #ätdinjulgran #granolja #vegandessert #veganskdessert #veganfood #veganskmat #tastecelebration #tastecelebrationresidence #pineapple #ananas
Ladda mer… Följ på Instagram

SUBSCRIBE TO BLOG VIA BLOGLOVIN

Follow

Food, in the end, in our own tradition, is something holy. It's not about nutrients and calories. It's about sharing. It's about honesty. It's about identity.

Louise Fresco

Sociala medier

  • Visa tastecelebrations profil på Facebook
  • Visa isabelbrummers profil på Twitter
  • Visa tastecelebrations profil på Instagram
  • Visa TasteCelebs profil på Pinterest

Etiketter

agave Andrarum banan bladpersilja blomkål bovetemjöl cashewnötter champinjoner choklad citron dadelsirap fänkål fänkålsfrön färsk mynta glutenfritt havregrädde ingefära kanel kardemumma kokosmjölk koriander mandelmjölk matlagningskurs matlagningsworkshop medjouldadlar morötter pumpafrön residence-slider rotselleri saffran sesamfrön squash sötpotatis Tastecelebration residence timjan tofu valnötter vegan vitlök vit miso växtbaserat workshop Österlen äpple

Sharing the passion for food!

Följ oss

  • Pinterest
  • Instagram
  • upphovsrätt © 2021 Tastecelebration.
  • Drivs av WordPress.
loading Avbryt
Inlägget skickades inte – kontrollera dina e-postadresser!
E-postkontroll misslyckades, försök igen
Tyvärr, din blogg kan inte dela inlägg via e-post.