tastecelebration.se
Krispiga ostkex med pesto - Tastecelebration
Jag älskar basilika, jag älskar pesto och jag gör alltid en entusiastisk mängd när jag gör egen pesto. Jag lägger det på mina tomater, serverar det till min gröna pasta, över stekt kött eller fisk och så vidare. Men sen? Vid en viss tidpunkt brukar jag undra vad sjutton jag ska göra med de sista resterna. Har du samma problem? Well. För alla foodies därute, Det här är min nya kategori: Älska dina matrester och ge dem nytt liv! Dessa kex är ett krispigt resultat av min frustration med för mycket kvar av min pesto. Lyckligtvis blev de så bra att jag naturligtvis vill dela med mig av receptet till er ockå! Låt oss sätta igång! Kex med pesto Blir till en liten plåt beroende på hur tjocka du gör dem. Ingredienser 100 gram mandelmjöl Ett ägg (normal storlek) 80g riven ost 1/2 tsk bakpulver ————- 2 teskedar pesto (helst hemlagad) (Ett inlägg om pesto kommer online inom kort!) Hur gör jag det? 1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda alla ingredienser (utom peston) i en …